Συχνές ερωτήσεις

Όχι! Η αίσθηση που αφήνει είναι μια μικρή παροδική ενόχληση, σαν μικρό τσίμπημα, το οποίο μέχρι να αντιληφθείτε έχει ήδη τελειώσει. Σε κάθε περίπτωση και για τη δική σας διευκόλυνση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αναισθητική κρέμα στην περιοχή πριν από την εφαρμογή.

100% ασφαλής. Τα ιατρικά Laser αποτρίχωσης δε διεισδύουν στο σώμα ούτε επηρεάζουν άλλα όργανα. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν και αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή. Εφαρμόζεται για περισσότερα από 20 χρόνια σε εκατομμύρια ασθενείς στον κόσμο και διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας.

Όχι! Τα Laser της Αποτρίχωσης είναι εγκεκριμένα από τον αυστηρό FDA (Αμερικάνικος οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) εδώ και 20 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία μελέτη που να δείχνει συσχέτιση του Laser με τον Καρκίνο του Δέρματος. Άλλωστε, δεν θα μπορούσε, διότι το Laser επιδρά με ακρίβεια στην Ρίζα της Τρίχας και όχι στο γύρω δέρμα.

Όχι, γιατί το Laser στοχεύει αποκλειστικά τη μελανίνη στη ρίζα της τρίχας και εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, μεταφέρει στη ρίζα της τρίχας ενέργεια μέσω του φωτός, την υπερθερμαίνει και τελικά καταστρέφει την ρίζα της τρίχας. Δεν επηρεάζει την γύρω περιοχή (δέρμα).

Για τους περισσότερους ανθρώπους η μόνη παρενέργεια που είναι μια ήπια ερυθρότητα, η οποία είναι παροδική και φέυγει μετά από λίγη ώρα.

Η Laser αποτρίχωση ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η Laser αποτρίχωση είναι απολύτως ασφαλής για κάθε περιοχή.

Ορισμένα από τα πιο συνηθισμένα σημεία εφαρμογής είναι τα παρακάτω:

    • πρόσωπο
    • άκρα
    • μπικίνι και ευαίσθητη περιοχή
    • πλάτη
    • στήθος

Ναι! Το ποσοστό μόνιμης μείωσης της τριχοφυϊας είναι μεταξύ 60 και 95%, καθώς εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας και του δέρματός σας.

Το μέσο χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών Laser είναι από 4 έως 10 εβδομάδες. Αυτό εξαρτάται από την ανατομική περιοχή και την αλλαγή στον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας. Όσο προχωράει η θεραπεία, το διάστημα μεταξύ των συνεδριών μεγαλώνει .

Ανάλογα με το σημείο και τον τύπο της τρίχας, χρειάζονται επαναλήψεις ώστε να μειωθούν και να καταστραφούν οι θύλακες των τριχών. Σταδιακά, τα μεσοδιαστήματα αυτά θα μεγαλώσουν.

Ναι! Τα Laser Μας είναι κατάλληλα και ασφαλή για μαυρισμένες επιδερμίδες.

Μετά τη θεραπεία Laser, αποφύγετε το καυτό μπάνιο, τη σάουνα και τους ατμούς για 1 με 2 μέρες, ενώ για 2 με 3 μέρες αποφύφετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο χωρίς χρήση αντηλιακού, στις περιοχές που έχει εφαρμοστεί Laser αποτρίχωση.

MC MEDICAL CENTER